Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

Δεν μας λέει και κάτι νέο ή άγνωστο ο ΑΝΥΠΕΘΑ. Καλό θα ήταν όμως να κοιτάξει τι θα κάνει αυτός και η σημερινή κυβερνησή του, για να σταματάσει πλέον αυτό το καρκίνωμα. Πάντως, αν κρίνουμε απο το πως πέρασαν τα δύο προγράμματα για υπογραφή, (για τα πυρομαχικά των αρμάτων Leo-2HEL & τα ανταλλακτικά των F-16) μάλλον μου θυμίζει τις παρακάτω παροιμίες :

- Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις

- Η καμήλα κοιτάζει την καμπούρα των άλλων καμήλων, αλλά όχι την δικιά της.....

Τέλος να συμπληρώσω, ότι επειδή κατακρίνει τις προηγούμενες αμυντικές δαπάνες, εφόσον επι κυβερνησής του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΟΡΑ, να τονίσω δύο πράγματα :
Α) Η προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή της ΝΔ έκανε ΜΟΝΟ ΜΙΑ αγορά, (χαριστική), αυτή των 30 F-16

Β) ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, έγιναν επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Αρα βγάζει τους συναδέλφους του στον ΤΑΚΟ;;;

ΠΗΓΗ

Π. Μπεγλίτης
«Κάποιοι πλούτισαν εντός και εκτός Πενταγώνου»
Επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας στις καταγγελίες για περιουσίες από τα εξοπλιστικά

«Κάποιοι πλούτισαν με τα εξοπλιστικά. Δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό αυτό» Μπεγλίτης, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την επέμβαση του εισαγγελέα. επιμένει να λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Π.

Σε συνομιλία που είχε με «Το Βήμα» και στην ερώτηση ποιοι είναι αυτοί που πλούτισαν και γιατί δεν λέει ονόματα, ο κ. Μπεγλίτης είπε: «Κάποιοι έγιναν πλούσιοι. Κάποιοι έγιναν πλούσιοι και βρίσκονται εντός και εκτός του Πενταγώνου» Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε εισαγγελείς, δεν είναι η δουλειά μας να είμαστε εισαγγελείς, αλλά δεν ξέρει ο κόσμος τι γινόταν έξω; Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά».

Σε ερώτηση αν εμπλέκονται στον παράνομο πλουτισμό και πολιτικοί, ο κ. Μπεγλίτης απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλώς: «Δεν είμαστε δικαστικοί. Βεβαίως να διερευνηθεί και ο ρόλος όλων και πολιτικών και δικαστικών», για να συμπληρώσει: «Δυστυχώς δουλεύουμε ακόμη για το παρελθόν», εννοώντας ότι η πολιτεία πληρώνει ακόμη τις «κατασκευασμένες αμυντικές δαπάνες» που έγιναν στο παρελθόν, και έκανε λόγο για το «πανηγύρι εξοπλισμών». Εδικά για το πανηγύρι στους εξοπλισμούς, είπε ότι «φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε άλλωστε ότι γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει στοιχειώδης ανταποδοτικότητα. Δαπανούσαμε πόρους εθνικούς για κάτι το οποίο δεν είχε ανταπόκριση επιχειρησιακή ή αμυντική, είπε συγκεκριμένα.



Εμείς απλά αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει μια ζωή να ακούμε μισές αλήθειες σε αυτήν την χωρα!!

Θα περιμένουμε επόμενος άσκοπα να δούμε όλοι την αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί που πλουτίσανε, κατά ποσο πολύ ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο, και το βασικότερο είναι το ποτε και αν θα επιστραφούν τα ποσα εκεί που ανήκουν δηλαδή στην άμυνα αυτής τις χώρας.

Εμενα προσωπικά τέτοιες δηλώσεις πολιτικού δεν με συγκινούν πλέον , για μένα είναι σκέτο ΘΡΑΣΟΣ.

Θα παραδεχτούμε ΜΟΝΟ αυτούς που θα μας φέρουν τα χρήματα πίσω , αυτούς που θα βάλουν τους υπευθυνους στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου