Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ε. Βενιζέλος: «Ο λαός θα στείλει τα σωστά μηνύματα»

«Από τις εκλογές η χώρα να βγει πολιτικά ισχυρή και σταθερή, με κοινωνική συνεννόηση και εθνικά ενωμένη, διότι αντιμετωπίζει εθνική πρόκληση» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Δρούτσα, αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών.
Ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Εξωτερικών, ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, στη Λισαβόνα. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Ο κ.Βενιζέλος, μετά την αποχώρηση του κ.Δρούτσα, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε: " Η κυβέρνηση σύμφωνα με το Σύνταγμα ασκεί τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων δια του υπουργού Εθνικής Αμυνας, ο οποίος εκφράζει την κυβερνητική πολιτική στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Τιμούμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Θέλω να μεταφέρω προς τα στελέχη, χαιρετισμούς αναγνώρισης και υποστήριξης. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις ένοπλες δυνάμεις του και αναγνωρίζει το εθνικό τους έργο", δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όσον αφορά στο διακύβευμα των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε ότι "θα πρέπει να αναδειχθούν ηγεσίες ικανές και άξιες, να ανταποκριθούν στην πρόκληση του Καλλικράτη. Από τις εκλογές η χώρα να βγει πολιτικά ισχυρή και σταθερή με κοινωνική συνεννόηση και εθνικά ενωμένη διότι αντιμετωπίζει εθνική πρόκληση". "Ο ελληνικός λαός θα στείλει τα σωστά μηνύματα", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου