Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Δεν θα κλείσουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ζητούν λύση, πήραν υποσχέσεις
Τη διαβεβαίωση αυτή πήραν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Αμυνας και αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Βενιζέλο, μόλις αυτός επέστρεψε από τη Βουλή.
Οι περίπου 1.000 εργαζόμενοι ζητούσαν την παρέμβαση της κυβέρνησης ώστε να βρεθεί οικονομική λύση και να μην κλείσουν τα Ναυπηγεία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είπε στους εργαζομένους ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην κλείσουν τα Ναυπηγεία και απόδειξη αυτού είναι ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ο ίδιος, οι μισθοί όλων των εργαζομένων θα καταβληθούν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, από την πλευρά του προέδρου των Ναυπηγείων, έχει σταλεί επιστολή με την οποία ζητεί από το υπουργείο να διευκολύνει τη λειτουργία των Ναυπηγείων με το να πληρώσει το υπόλοιπο της σύμβασης για τις δύο πυραυλακάτους, γεγονός που θα δημιουργήσει την ανάλογη ρευστότητα στην εταιρεία, να πληρώσει και τις ανελαστικές δαπάνες της, αλλά και να προχωρήσει στην κατασκευή των τελευταίων δύο πλοίων από τα επτά που έχει παραγγείλει το Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου